ΑΘΗΝΑ: (1) Χαλκοκονδύλη 5, τηλ. 210 330.111.0, (2) Χαλκοκονδύλη 9, τηλ. 210 33.01.300. Εύκολη πρόσβαση από όλες τις περιοχές της Αττικής: 1-5' από μετρό και ηλεκτρικό (Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο) και τις κυριότερες αφετηρίες λεωφορείων και τρόλεϊ (Ακαδημίας, Πανεπιστημίου, Σταδίου κλπ.)

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Στοά Θεολόγου, 1ος όροφος, είσοδος από Τσαμαδού 44 ή από Αγίου Κωνσταντίνου 11. Δίπλα στον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό Δημοτικό Θέατρο. Τηλ. 210 41.000.34, 210 41.000.85. Εύκολη πρόσβαση από όλες τις περιοχές και τα προάστια του Πειραιά.

Νέο! ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ: ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 54 και Βουλιαγμένης 58β, ακριβώς μπροστά στο METRO ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Τηλ. 210 96.200.43.

Online μαθήματα (real time) για όλη την Ελλάδα. Πανελλαδικό τηλ: 210 33.01.300.

Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

Ευρωδιάσταση = αποκλειστικά ταχύρυθμα τμήματα Γερμανικών, αποκλειστικά για ενήλικες και προετοιμασία αποκλειστικά για πτυχία με κύρος.

Σε μια περίοδο κατά την οποία όλο και περισσότερα “παιδικά” φροντιστήρια Γερμανικών έχουν αυτο-αναγορευθεί σε “εξειδικευμένα φροντιστήρια ενηλίκων”, οι παγίδες για τον “ανυποψίαστο” ενήλικο είναι πολλές! 

Προσθέστε και τα πάσης φύσεως εργαστήρια ελευθέρων σπουδών, ιεκ και λοιπούς άσχετους με ξένες γλώσσες οι οποίοι έχουν εσχάτως ενσκήψει σε ένα τομέα εκπαίδευσης για τον οποίο δε γνωρίζουν σχεδόν τίποτε και προσπαθούν να τον κανιβαλίσουν, και έχετε την πλήρη εικόνα. Ειδικά κάποια εργαστήρια ελευθέρων σπουδών προκαλούν θυμηδία, καθώς υπόσχονται εκτός από "θεωρία" και "πολλές ώρες πρακτικής", ως να επρόκειτο για εκπαίδευση πληροφορικής! Κάποιος πρέπει να τους πει ότι όταν πρόκειται για εκμάθηση ξένων γλωσσών δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ "θεωρίας" και "πρακτικής".

Επιλέγοντας Ευρωδιάσταση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι:

α) Επιλέγετε τις σχολές που ασχολούνται αποκλειστικά με την ξενόγλωσση εκπαίδευση ενηλίκων, με 20 χρόνια εμπειρίας και πάνω από 30.000 αποκλειστικά ενήλικες σπουδαστές στο ενεργητικό τους.

β) Θα σας προετοιμάσουμε μόνο για πτυχία με κύρος και αντίκρισμα στην αγορά εργασίας και στο ακαδημαϊκό πεδίο και όχι για πτυχία που απλά και μόνον περιλαμβάνονται στη “λίστα” του ΑΣΕΠ, χωρίς όμως να είναι αναγνωρίσιμα στην αγορά εργασίας.

γ) Θα σας προετοιμάσουμε σε χρόνο-ρεκόρ (συνήθως λιγότερο από ΕΝΑ χρόνο) για το πτυχίο ξένης γλώσσας που επιλέξατε, με το πραγματικά χαμηλότερο κόστος, χωρίς “κρυφές” ή εκ των υστέρων χρεώσεις.  

Μην παρασύρεστε από παραπλανητικές διαφημίσεις τύπου “Γερμανικά με ένα Χ ποσό τη χρονιά ή το μήνα”. Τι υπάρχει από πίσω; Ένα πρόγραμμα-“χελώνα” με 1-2 ώρες μάθημα την εβδομάδα, άρα πτυχίο σε 5 χρόνια και βλέπουμε, άρα και τα Χ € / “χρονιά” είναι επί 5. 

Προσοχή επίσης σε αθέμιτες πρακτικές και εκ των υστέρων χρεώσεις, όπως για παράδειγμα αυτές μίας “αλυσίδας φροντιστηρίων για ενήλικες” η οποία λέει στους σπουδαστές χαμηλότερα δίδακτρα από αυτά που χρεώνει και αφού αυτοί συμφωνήσουν και εγγραφούν έρχεται εκ των υστέρων και τους ζητάει περισσότερα χρήματα (προφασιζόμενη ότι έγινε λάθος ή παρανόηση κατά την εγγραφή), ποντάροντας στο ότι δεν θα ξεγραφτούν. Φυσικά οι σπουδαστές αγανακτούν και ξεγράφονται.